Jump to content

Welcome to 205GTIDrivers.com
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
 
 

Photo

Omex Help


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Josh_Quant

Josh_Quant
  • Drivers
  • 371 posts
Joined: 20 Sep 2011
  • Location:Exeter
Trying to upload base map and keep getting can not open port retrying coming up not sure if it's a lead problem or laptop playing up? Anyone had this problem...

Just need base map loaded

#2
Sandy

Sandy
  • Pitcrew
  • 4,308 posts
Joined: 21 Oct 2003
  • Location:Nr Truro, Cornwall

Re-try the baud rate, unplug the mains power supply from the laptop (can cause enough noise to spoil comms).



#3
Josh_Quant

Josh_Quant
  • Drivers
  • 371 posts
Joined: 20 Sep 2011
  • Location:Exeter
Tried playing with the baud rate had no joy, il have to give it ago with no charger I hope it's that simple fingers crossed

#4
Josh_Quant

Josh_Quant
  • Drivers
  • 371 posts
Joined: 20 Sep 2011
  • Location:Exeter
Still had no joy im sure it's a cable issue but got power crazy to upload a base map for me and fired it up Saturday thanks

#5
gizzmo

gizzmo
  • Drivers
  • 115 posts
Joined: 18 Dec 2006
  • Location:Rugby Warwickshire, England
Garage View Garage
If it's like plc software you should a sign a port basically telling the software what port your using